SİİRT KURTALAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014/215 YILI 2.DÖNEM OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI.

2014/215 YILI 2.DÖNEM OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI.

2014/215 YILI 2.DÖNEM OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI.

Okul Müdürleri Toplantısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel POLAT´ın başkanlığında, İlçemizde Okul Müdürlerinin katılımı ile 10 Mart 2015 Salı günü  Kurtalan Öğretmenevi Çok Amaçlı Salonu’nda  yapıldı.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü, ilçemizde yürüttükleri çalışmalar ile ilgili brifingleri sundukları toplantıda, okullaşma oranları, taşımalı eğitim hizmetlerinin değerlendirilmesi, yetiştirme kursları, okullar hayat olsun projesi, ortak sınavlar, bu benim eserim proje çalışmalarının değerlendirilmesi gündemi çerçevesinde görüşüldü. İlçemiz eğitim ve öğretim faaliyetleri çerçevesinde Orta Okullarımızın TEOG başarı değerlendirmesi slayt gösterimiyle Okul Müdürleriyle değerlendirilmiş olup başarı çıtasının yükseltilmesi konusunda daha hassas ve özverili çalışmaların yapılması gerektiği hatırlatıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel POLAT´ın, ‘Biz eğitimcilerin kaybedecek bir tek bireye dahi tahammülümüzün olmadığını belirterek tüm okul müdürlerinin öğrenci devam-devamsızlığı konusunda duyarlı olmalarını ve öğrenci velilerinin günlük olarak bu konuda bilgilendirilmelerini istedi.’ Yetiştirme kurslarına seviye olarak geride kalmış öğrencilerin alınmasını ve bu öğrencilere ilgi gösterilmesi gerektiğini belirtti. Okul müdürlerinin  eğitim öğretim yılı I. Kanaat döneminde göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı tüm yöneticilerimize ve öğretmen arkadaşlarıma gönülde teşekkür ediyorum. II. Kanaat döneminde yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim. “ dedi.

 Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Şubesi Şube Müdürü Ömer ÇİÇEK, İnsan Kaynakları Şube Müdürü İrfan BAYRAM ve Destek Hizmetleri Şubesi Şube Müdürü Emrullah ASLAN sunum gerçekleştirdiler.


123123123123123123123123123

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , 56500 Kurtalan/SİİRT - 0 484 411 2063 - 2028

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.